Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-07)


Vi kommer inte bli

Mata mig inte med mer förakt
Jag vill inte vara en sån som hatar

Var snäll och återlämna mitt inre
och radera det goda vi hade.

Släck dina ögon
o vidrör mig ej.

Kom inte tillbaka
det är förbi.

Vi kommer inte bli.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 513 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-07 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2012-01-12

  alvan
Aj aj... Den känns! Den sista versen svider till och lämnar en bitter och ledsam känsla. Snyggt formulerat!
2011-11-07

    Birgersdotter VIP
Oj den texten kändes ...
2011-11-07

  Vilhelm
Klar applåderna är ärliga, lita på dig själv!

underbart snabb och rakt på sak text. man förstår hur trött hon/han är på att inte få äkta närhet. jag känner igen det så väl!

tack
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn