Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visionen

Driven utav universell kärlek,
en sådan som aldrig rostar

Med erbjudande om vänskap,
en sådan som inte kostar

Livet är dyrbart, och heligt,
liksom det som händer sedan

Allt är varken bra eller dåligt,
du märker att allt bara är, redan

Tiden har kommit då vi vaknar,
vi har sovit en lång, lång tid

Utan begär, finns ingen saknad,
med acceptans, ingen inre strid





Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-08 13:19



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Det är en sådan text som man vill sprida på plakat och anslagstavlor, så tänkvärt och klokt, du är toppen!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian