Bild från www.samratperfumers.com/rose-water.htm 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild från www.samratperfumers.com/rose-water.htm 




After Shave(Concrete) گلاب गुलाब ज

after shave

smooth cream

of rosewater fragrant

on the skin

Softened surface

of the face

 

Cheek to cheek

feet by feet

lips meet lips

tongue talk tales

fairly fairy nearly

concrete

yet not as concrete cold

nor hot as such in summer sun

Just warm

soft silky

steady safe

 

Cheek to cheek

feet by feet

lips meet lips

tongue talks tales

fairly fairy nearly concrete

 

 

 

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Rose_water

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 573 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 19:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)