Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara skita i livet

Ibland så kommer dom här dagar,
då jag bara vill skita i ilivet.
Då jag inte orkar röra på mig ur sängen,
då jag bara vill skrika och gråta.

Ibland så kommer dom här dagarna då jag bara vill dö.

Varför kan jag inte vara lycklig med det fina liv jag har?
Vad är felet på mig?




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II