Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRNIMMELSE


Just denna dag
vid Drängsjöns vågor
nämner min älskade
Rosa-Cerise era namn.

Hon känner er inte, hon
vet inte er existens.
Jag vet, att ni finns i huset
högst opp vid femmans topp
med loftgång vid dess ända.

Tre barn har ni ock, alla
vuxna och utflugna.
Ni härstammar från Borgå stad,
er dialekt sitter kvar
det
gör mig glad.

Tänker på er just nu.
Lyfter upp i bön till Herren,
må det stå väl till med er nu.
Amen och ha en bra dag.
Det tycker jag.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-09 10:59



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fint skrivet, målande text som får en att se, att tänka.
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar