Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 10

Svett!

Marans kokande och iskalla svett.

Ångest igen? Eller bara sjukdom?

Dyblöt natt, dyblöt morgon.

Den rider min kropp, den kväver min själ, den hämmar min beslutsamhet.

Jag skjuter upp, gång på gång, i skräck för själens borgenärer.

Gång på gång i apati.

Detta måste få ett slut.

Jag måste hem, Jag måste hem.




Fri vers av Höstoffer
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer