Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 28

Jag duger inte, jag lyckas inte, jag finns inte.

Väggarna anfaller mig. Vad ska jag göra?

Måste prestera, måster prestera!! SKA prestera!

Har aldrig något försvar vid attack, säger och gör fel.

Det känns så, det känns så hela tiden.

Det positiva böljar fram och åter.

Jag vill bara kräkas.




Fri vers av Höstoffer
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-06-16 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer