Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 27

Vad händer? Paniken sliter i kroppen.

Är jag värd detta? Skall det vara så?

Meningen kan inte vara att göra allt för någon annan.

Jag vet inget mer. Hela livet upp och ner.

Allt är kaos. 46 och ingen kontroll. Ensam, ensam.

Snälla hjälp mig. Jag måste få hjälp.




Fri vers av Höstoffer
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-06-16 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer