Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 26

Gråten förlöser, gråten läker.

Du är allt för mig.

Flyg i väg nu, men kom hem till mig igen.

Jag kommer att behöva dig, nu och för alltid.

Du är min ljusning, du är min frälsning.

Ingen kommer att göra något illa.

Allt kommer, så småningom, att lösa sig.

Spjälka upp, spjälka upp.




Fri vers av Höstoffer
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer