Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 23

Jag kämpar för min överlevnad.

Min stjärna avgör till livets fördel.

Min sjtärna är mitt allt.

Min sjtärna får mig att känna hopp.

Detta är inte ouppnåligt.

Detta är möjligt.

Låt mig få lösa detta.

Låt mig vara i fred.

Ge mig luft. Ge mig kraft.

Min älskade stjärna.




Fri vers av Höstoffer
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-06-16 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer