Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 25

Värsta tiden av mitt liv.

Vad beror detta på? Press? Press från vem?

Jag måste bestämma.

Jag kan bestämma.

Jag är tränad att bestämma.

Vad är problemet? Alla, alla andra...

men jag då? JAG!!!

Glöm aldrig bort dig själv.... Aldrig någonsin!!




Fri vers av Höstoffer
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-06-16 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer