Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 22

Atombomben närmar sig marken, den stora förödelsen är nära.

Kommer den med skräck?

Kommer den med lättnad?

Nu har jag kännt den brännande ångesten. Och känner.

Hela verkligheten är en illusion, allt är bara konstigt, allt är bara absurt.

Allt är slut.

Mörkret kommer.

Finns det ljus bakom mörkret?

Finns det hopp?




Fri vers av Höstoffer
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-06-16 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer