Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då allt ännu var lätt

 

"relationcrisps

they taste good

but they don´t last very long"

sa jag, skrattade vi

 

och min vän och jag skrålade

fuck love forever

och älskade varandra

som piff och puff

 

talade, lekte genom nätterna

då allt ännu var lätt




Fri vers av molly crayons
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-12-29 18:29



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
lättsam och fräck ,med allvaret lurande mellan varje rad.
2005-12-30

  Daniel_78 VIP
molly molly detta är bra!
gillar det massor
lättsmält men ändå genomarbetat
och känslor av ungdom och liv
som jag ständigt lever med.
2005-12-29

  Wretling
Ah..va underbart. sparar ja som favvo :D
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons