Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå sfärisk resa

 

Fallande stjärnors kollisioner

spridande

rubiner 

ametister

safirer

Visionären navigerar mot

himlahavets blåvioletta pirer

 

Vilda vindarnas varelse

fångar

flyktiga ögonblicksbilder

förenade i förändringarnas album

att samlas i minnesarkivens luftrum

 

Mellanrummets vågor vidrör sten

urholkar och nöter ner 

Klyver varandets motstånd

Storslagna symfonier komponerade

av klangernas klingande vagabond

 

Fastklamrad vid vindens vingar

Bärandes av uppåtströmmar

bortom himlavalvets välvda slöja

Svävande mot tidens riktning

tillbakablickande åt noll

 

Utifrån ingenting

Oundviklig begynnelse 

Rörelse 

Återfödelse

Den blå planeten

på nytt översvämmad av blåaste

lavendel

 

© Linda C Hansson

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-06-09 19:44



Bookmark and Share


    jamming223
vilken flödande och blomstrande dikt :)
2012-09-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ordpenseln har utfört magi. =) Väldigt vackert. =)
2011-08-29

  Zelogath
En underbart vacker text, jag skulle gärna besöka denna blå planeten du så fint beskriver
Som ett paradis
2011-07-03

  Quasimodo
Texten för mig runt i blåvioletta spiraler, in och ut genom verkligheter och fantasivärldar utan gränser i en skön expedition!! Tack för den härliga resan du bjuder på!!
2011-06-28

  aol
underbar är din poesi, verkligen som riktig poesi ska vara
2011-06-26

  Heikki Hellman
Jag blev stum av beundrande. Jag är charmerad av din fantasi. Var ligger himlavalvets pirer. Jag vill se dem!
2011-06-26

  Eva Helene VIP
Skön berörande poesi!
2011-06-21

  Lena Själsöga Keijser
du skriver lavendeldoftens fyllda hjärtsång
2011-06-13

  Mangal VIP
En virvlande vacker hyllning.
2011-06-13

  Stjärnöga
Vilken underbart ljuvlig
resa och poesi..
Jag bärs med på
dina vingar..
2011-06-11

  La Magnólia VIP
Vacker bild och vackra ord som målar sina egna bilder ... ♫
2011-06-10

  mare VIP
Fint diktat, och fantastisk bild !
2011-06-10

  Järnkatten
Otroligt vackert skrivet, ljuv poesi..:)..
2011-06-10

  lisa"puzzle"svensson
Ljuvlig
2011-06-10

  wildah
Vacker och underfundig!
2011-06-09

  Julio VIP
här var det verkligen målat..vackert
2011-06-09

  Julio VIP
här var det verkligen målat..vackert
2011-06-09

    Max Poisé
Mycket tala full text som fångar mig från den första raden! Suveränt målat!
2011-06-09

  mickech
Vilken fantastisk bild!! Texten likaså.
2011-06-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart..! :)
2011-06-09

    ej medlem längre
Här var det inspiration och målerisk extas. Fortsätt gärna *ler*
2011-06-09

  Anna*
Helt makalöst härlig bild och din resa är också härlig! Applåderar
2011-06-09

  Niclas Petersson VIP
En himlakaskad av vackra ord.
Gillar.
2011-06-09

  Ninananonia VIP
Underbar dikt, underbar bild!
Fantastisk poesi :)
Du skriver så vackert... :)
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP