Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting.

Jag måste tvinga mina ben att börja gå
men jag vet inte vart jag ska

Jag måste börja tvinga mig själv att börja stå
på en grund som faller samman
under mina fötter
när jag börjar gå

Jag måste lära mig
att andas utan respirator
och inse att luften är ren

men ingenting
ingenting
ingenting

är lika svårt som det




Fri vers av entusiasm
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-10 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm