Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland duvor och morrande hundar kör vi sakta på gropig


Väg

Vem är ni
Gåendes genom sekler i
Onåbar närhet
Förtrollande starkhet

Ni lämnar oss med ensamhets ögon
Att finna oss själva
I dagarnas gråa rader

Vi spinner sagor
Av förgyllda kronor
Svärd som sargar det onda
Här i vår framtid av ljus
Och mörker




Fri vers av van Couver
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-11 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver