Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raga Dãdra tãl


Katten, flickan, silverbrickan - en drömraga

 

Katten sprang lekande

ute bland ekarna

svartlen med svart halsband

pojken med blått halsband

dom bytte plats ibland

han var en leksam men

ändå en tveksam en

mjukaste pälsskinnet

fnasigt som barnsinnet

ganglier, spindelväv

fick nästan svindel av

maten i grovköket

sedan, i provköket:

diskade brickorna

pratade flickorna

lillan var blekare

sa apotekaren

spydde hon upp sin mat?

fast hon fick silverfat?

det var ett jävla tjat

jag gick en våning ner

te, oro, honungen

dottern till konungen




Bunden vers (Annat versmått) av Nanna X
Läst 810 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-12 08:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
rolig ordlekande text, upps kattas
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X