Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden skapar



Fördelen med att tiden går

är

att den gör händelser

till historia.




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-12 12:48



Bookmark and Share


    AA VIP
Så sant, så sant.......
2011-07-11

    ADI Nehlin
sant, sant..klokt skriftat
2011-06-14

  anits VIP
Så sant skrivet
2011-06-13

    Annika J
Så sant, det var en gång!
2011-06-13

  Anna*
När det var som tuffast sa min syster: Det enda som är riktigt positivt i det här är att tiden går och därmed förändras allt möjligt. ♥ Det är en riktig godig till få-ording du skrivit! ♥
2011-06-12

  Maria T
Också ett skapande
2011-06-12

    lärjunge
FULLTRÄFFF!!!
2011-06-12

    Ken Cassel
Så sant så, Michaela!
:)

Kram!

Ken
2011-06-12

  cilax VIP
snyggt, elegant men även med vemodets rökringar
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius