Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen Fjäril

Vilsen fjäril

med blåögda vingar

fladdrar i nattvind

mot sockervaddsnät

spunnet av

rasande hat

 

Kladdigt klibbande

lämnas tortyrens

tatuering förevigt

ristat i vilsen fjärils

blåögda vingar

 

Gryende morgons

fördunklade dimmor

och daggens

isande tårar

bäddar vilsen fjäril

i skuld och skam

bländad av tron om

allemansrätt på

bespottad

kropp och

krossat hjärta

 

Tid av sol

torkar värmande

blåögda vingar

till flyktens instängda

försök att läkande

tiga sig hel.....




Fri vers av Johnjohn
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn