Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt och farväl

Natten sänker sig över den slumrande staden
John Blund är på väg hem.
Barn som vuxen sover sött
när timmen är sen och full av drömmar.

Här sitter jag i min tankes tysthet
vilandes på den mörkaste av hemligheter.
Skriver ord ur hjärtat
om en sorg för tung att bära.

I sängens mjuka dvala
ligger du ovetandes om mitt öde.
Att livet rinner ur mig
likt sanden ur ett timglas.

När morgonsolen dansar i ditt ansikte
vaknar du ur sömnens trygghet.
Finner svaret på min hemlighet
detta var mitt sista god natt och farväl.




Fri vers av Nichlas
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-12-30 00:39



Bookmark and Share


  karamellen
Det var faktiskt en mycket vemodig text, men ändå....något vackert.Speciellt första och sista strofen gillar jag.
2006-01-11

  Sländan
Vemodigt, sorgligt... Man ack så vackert!
2005-12-30

  albatross
Dramatisk som väntan på en ödslig soluppgång, vackert: se upp dock för Din särskrivning av "morgonsolen" i början på sista strof.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas