Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar



tid
fågelkvitter
p1
stekta potatis
tid
bada
sol
tid




Fri vers av Christine Sabel
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-13 15:11



Bookmark and Share


  Christine Sabel
det är det
2011-06-17

  Delilah Juno VIP
Att ha tid för sig själv är viktigt
2011-06-17

  Ezmeralda VIP
Underbart avslappnat.
2011-06-16

  Yrre VIP
Ååå det bästa! En text som verkligen andas avslappnande och fyller en med längtan!
2011-06-14

  anits VIP
Mycket bra skrivet, dina
ord är sommar
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel