Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra nyckel kan öppna varje lås

du kom in i mitt liv
välte allt som rörde sig
spelade med de rätta korten,

sa att

some people would wait a lifetime for this special moment
på knackig engelska
lät nästan komiskt

 

 



men aldrig kunde du lära dig
att fånga ett ögonblick
ett av dessa fantastiska,
enastående alldeles perfekta sekunderna
till dig & mig



och svaga känslostrålar
med ibland så novelldjupa nyanser

 

aldrig kunde de nå
riktigt fram till mitt
redan så
beskyddade

 


hjärta




Fri vers av höstlövet
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-14 01:38



Bookmark and Share


  LassO
vackert och tankeskapande
2011-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Motivet avgör.
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet