Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kannibalens lust


söta lilla fågel, dig, ska jag hacka i bitar
njuta vid varje smakfull tugga.
du tillhör mig!


varje morgon ser jag samma köttflod-
den far fram, hår, ben,ögon.
allt forsar.smaksatt kött.


min böjelse är annorlunda-
jag erkänner, och inget mer med det.

nog var det inte alltid så,
min böjelse. den var dold
under betong av begär

men se så vackra ni är

ni fyller mig, känslosam kärlek
och jag vill äga er alla.




Fri vers av Svartsilver
Läst 379 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-06-13 22:31



Bookmark and Share


  Aniratak
Så skönt att få läsa hårda blodblöta ord från en annan kvinna!
2011-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
visst är det så, man vill ju bara äta upp alla er vackra,
men inför den Svarta Änkan böjer vi oss alla
2011-08-02

  Linda CH VIP
Grym text i dubbel bemärkelse!
2011-07-13

  Mats Henricson
Absolut någonting för den "Vegetariska Bibeln" (om den fanns ) ,perfekt i militanta Veganers strategi......
2011-06-16

  blaite
Love it
2011-06-15

  Ola Rydberg
Stark och rättfram
jag fastnade speciellt
för
(den var dold
under betong av begär)
2011-06-14

    ej medlem längre
ruskigt bra - tack
2011-06-13

  Niclas Petersson VIP
Du rör dig skickligt i det mörka gränslandet. Målande, lite obehagligt och jäkligt bra.
Gillar.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver