Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går att spara kakan och äta den ändå




Du säger att det går att ordna
Uppsala har gjort sitt och ärren är för många

pärlhalsband kan aldrig ersätta kan inte fylla hålen
och jag förstör det jag har framför dina ögon
och du accepterar det för att
du gör vad som helst för att få vara med mig

Det går att äta kakan och spara den i en burk också
det räcker med att säga du är knark för mig
jag tänker inte sluta knarka för att jag har
blivit för beroende och du är det enda som kan få mig
att släppa kokain och morfin heroin

Min kaka som jag vet att jag älskar som jag
aldrig kommer att våga säga att jag gör
som jag inte klarar av att släppa greppet om
och jag kallar dig kaka för att det förenklar mitt
eget vilsna ledsna språk jag inte ens själv förstår

Det här blir bäst helt enkelt
på det här sättet slipper vi båda öppna våra hjärtan
vi har en överenskommelse som vi inte pratar om

Du säger att det kommer att gå
hämnd är det som gör livet värt att leva och Uppsala
ska få betala för alla de små såren
befolkningen ska få se häng dom högt

Du ser på mig som om du älskar mig
och jag har bett dig att aldrig säga några
sådana ord till mig för att jag kommer inte att klara av det
min kaka jag vill ha dig och spara dig

det blir bäst såhär
Uppsala har för mycket att stå till svars för
mitt kokain
heroin
morfin




Fri vers av Citrusblomma
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma