Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vissa drömmar är bättre än andra drömmar...


I ditt hus...


Jag var inne
I ditt hus inatt
För att du ville
Att jag skulle vara där
I ditt hus
På den starka gatan
Du blev glad när jag kom
Till dig
Inatt

Jag kom
Till ditt hus inatt
För att jag ville
Vara hos dig
För att vi ville
Vara tillsammans
I ditt hus
Inatt

Jag var inne
I dig inatt
För att du ville
Att jag skulle vara där
I ditt hus

Inatt…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-14 08:23



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
lust,längtan
mmm.....
2011-06-15

  Ninananonia VIP
:) Härliga drömmar :) Om hus....
2011-06-15

  wildah
Underbart ...Så fint! Jo vissa drömmar är mycket bättre än andra :-)
2011-06-14

  RosieLoveHeart
åh den här gillade jag , upplägget på texten, så nära dig du delar , underbart, åh visst är drömmar underbart
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT