Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt beror på varandra




men; Det finns okända faktorer att räkna med

 
du som ofta studerar kollapsen
av en stjärna till ett svart hål

där; från tid till tid
koordinaterna sträcker sig
endast mellan kylskåp och diskbänk

för att den; elektriskt laddad partikel
inte ska utsända mer
elektromagnetisk strålning över dig

snabbare än du kan säga tidsdilitationsdillitanten
bör stress-energin leda dig till ett quantum jump
till blomsterbutiken

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin