Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig tänkt på anorexi förut - tappat kontrollen

.

Har tappat kontrollen
vilket har lett till att jag äter utan att tänka
- jag hatar mig själv

Vågen har jag gömt under en hög av kläder
för jag vill verkligen inte se den
- jag hör fortfarande hur den hånskrattar sedan senaste fiaskot

Speglarna inne på badrummet
har lyckligvis blivit suddiga
- man ska alltså inte använda Jif på speglar,
eller i mitt fall är det just det man ska göra,
dessutom kan jag tipsa alla om att byta till lågenergilampa


Och att välja kläder har blivit en utdragen process
då allt jag äger är gjorda för anorektiker
- åh vad jag längtar tills jag kan ha dom igen..




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-14 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skratta åt kläderna istället och gå ut och handla nytt. Det är bättre med kläder som det finns plats för en mage i. Och shopping gör en gott (som den kvinna jag är).
2011-08-26

  Ninananonia VIP
Berör...
2011-08-26

  *Camilla*
Älskade vännen..
Vet hur monstren i dig skriker

skrik tillbaka
och högre!

Du är starkare <3
2011-06-17

  Citrusblomma
samma här. Klänningar som hänger sitter nu så hårt. Jag kan inte vänta tills Ana får utrymme att ta vad som är hennes. Underbar text, som vanligt <3
2011-06-17

    ej medlem längre
Bra..köp hellre nya kläder..bra om du äter , eller !
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna