Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägarna är igenbommade.

 

 

Vägarna är igenbommade
det blinkar neonljus överallt
och på sidan av denna väg
ligger en grävling
som någon dumpat där.

Det är rusningstrafik
och alla är påväg nånstans
det är inte bara jag som försöker
springa ifrån mig själv
innan jag kvävs
av avgaser.




Fri vers av entusiasm
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm