Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en krigares hjärta, Epos 17

Vänner som skrattar värmer upp hjärtat.

Eländet måste skrattas åt.

Tillsammans föröder vi monstret.

Det mörka monstret som kommer upp från avgrunden och förgör frid och ljuv.

Det monstret måste förgöras.

Skrattet och vänskapen är det enda som kan göra det.




Fri vers av Höstoffer
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Höstoffer