Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon reste sig och gick

Hon reste sig och gick
Gick iväg med mannen jag älskade

Lämnade mig ensam kvar
Utan vän, utan man

Hon reste sig och gick
Tog med sig mina drömmar

Lämnade mig utan hopp
Utan glädje, utan drömmar

Hon reste sig och gick
Tog med sig allt som fanns kvar
Lämnade mig i spillror
Spillror av den jag en gång var

Hon reste sig och fick
Jag satt ensam kvar




Fri vers av a walk to remember
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-14 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember