Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En analys av livet


Tråkiga mönster

Här sitter jag på livets buss
åker igenom sluss efter sluss

Passerar böljande grönska
och romantik
Ser mina fattiga känslor
och kärlek som gör mig rik

Far fort fram med alla personligheter
som jag inte behöver
Kastar ut kontrollanten som tänkte ta över

Ignorerar ett oälskat barn som
sitter där och gnäller
Ber vänligt en vuxen kvinna att vara tyst
som står och skäller
Ser förbi en rädd person vid ett öppet fönster
Å Gud hjälp mig bort från mina tråkiga mönster

Låt mig skriva avtal och sluta förstöra
mitt riktiga jag
leva som den jag är stark eller svag
Resa med livets buss på äventyr
Vara trygg med att det är rätt
person som styr

Lyckan är ett val man gör
fråga inte alltid varför




Fri vers av Spirit
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-12-30 11:38



Bookmark and Share


  Amy (F)
Tråkiga mönster, en analys av livet.
Bra skrivet!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit