Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stol kan vara som en tidsmaskin. Kommer ihåg när jag satt just här och fick ett underbart sms från bästa erik.


Jag trodde aldrig det skulle vara så bekvämt att falla ner i ett svart hål


Placerar mig på stolen
Hoppar rakt ner i tidsmaskinen
Stjärnor blinkar runt om mig
Jag nästan här deras gnister
Svischar ner genom ett svart hål 
Klänningen yr runt mig
Det gör inget men jag rodnar ändå
Röd av farten 

Tilltuffsad ramlar jag ner
Samma stol
En annan dag
Samma folk 
andra kläder
Plötsligt natt 
Mobilen lyser upp vårt mörka rum 
Jag ler ändå från magen
Ditt sms
Plingar till
För andra gången

"Mitt hjärta är fort nox
Och bara du har nyckeln"

Bilden blir suddig
Stolen vacklar till
Jag är tillbaka
nu vet jag

Ditt och mitt tidshål 
Tredje träplankan inifrån fönstret




Fri vers av Fenomena
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-15 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena