Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
taaaankarna flödar hejvilt


Över och ut

Jag känner det,
det ligger runt mig,
blir galen.

Jag vill bara flippa sönder,
hoppa genom tid,
säga sarkastiska saker,
med glimten i ögat
så att du blir galet irriterad,
men inte sur.

Jag vill bara gråta,
det är svårt att förlåta,
sig själv.

Insikt,
existerar i gårdagen,
men det är inte detsamma idag,
inte alltid iallafall.

Jag kan säga en lögn,
i ärlighetens namn,
brutalt ärlig,
vad fan är det.

När jag hör ordet tid,
så tänker jag på världen.




Fri vers av zacke :]
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld