Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på poeter, just nu, precis här, tänker på morgondagen, varför är det så jävla mycket lättare att skriva här än att prata i verkligheten.


Är döden vacker?

Jag har aldrig varit på en begravning förut,
jag har aldrig varit på ett slut.

Är man oförskämd om man inte gråter,
är man dum i huvudet om man inte förlåter,
döden.

Så mycket funderingar,
så mycket placeringar,
men vart.

Jag tror inte ens att jag har förstått vad som hänt,
men jag har känt och jag känner,
jag undrar vad som händer,
det är någonting som bränner,
en känsla som jag sväljer
och vägrar spy ut,
jag tänker inte gå med på att det är slut.

Vissa tar gud till sin tilltro för att intala
sig att du hamnar i ett kungarike,
utan dess like!

Men jag tror inte,
är det fel,
jag hoppas att du hamnar i en evig sömn,
där dina drömmar blir till verklighet,
för vaknar du inte är drömmarna verklighet.

Jag fick inte ens träffa dig innan,
känns så jävla orättvist,
jag vet att du hade det jobbigt,
men endå....

Remember the good times,
Vila I Frid,
kanske skriver jag ner mina tankar,
låter dom följa med dig på dina resa,
ut i evigheten.

Livet är den värsta sjukdomen som finns,
ingen har överlevt ännu,
men minnena består,
kanske fäller jag en tår,
som på en avskedresa,
ha det så jättebra,
vi syns.




Fri vers av zacke :]
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-15 21:05



Bookmark and Share


  amber
"Livet är den värsta sjukdomen som finns." Grymt formulerat!!!
2011-07-25

  lisa"puzzle"svensson
Z, dina tankar flödar över och berör på djupet.
jag har varit på flera begravningar och de gånger som jag kan tänka på döden som en vän är när personen ifråga själv kunnat göra det. men även då kom tårarna, nästan mot min vilja. Ceremonin är en stund i allvaret, rörande och berörande...
Mottagningen efteråt kan bli en avskedsfest. jag säger som du; ha det så jättebra, vi syns!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld