Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

Tomma ord
Dom låter inte
Dom uttalas inte
Men dom finns

Ändlös tystnad
Så ska det inte va
Det är inte jag
Varför pratar jag med dom?
Dom säger ju inget

Håll om mig snälla
Då försvinner tystnaden
Dom tomma orden... Blir meningsfulla
Och fyller ut det tommrum mellan oss




Fri vers av Clara Blom
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-16 09:20



Bookmark and Share


    Karolina Berg
Riktigt bra!
2012-01-14

  Nackskott
Riktigt bra text! Så kort, men ändå så känslomässig.
2011-12-21

    ej medlem längre
"Tomma ord
Dom låter inte
Dom uttalas inte
Men dom finns"

Så himla bra skrivet!!
2011-06-17

  mickech
Bra sagt, de tomma orden fyller också ett syfte
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom