Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte. Hur många gånga gånger Världen gått i kras Fingrar trängt sig genom maskinerier stoppats & jag, blivit förälskad i dig, igen.


Försvinner

Föräts förtunnas & försvinner
ut ur mitt inre.
Fram träder människan för sin kropp för sitt ansikte.
Framför mig, är du alltid kvar i lägenheten. & jag kan springa dit. Knacka på. Om jag vill.

Du var starkare än dom
Du kände nästan... Inget alls.
Jag ska berätta för dig: En saga om seger. Så du aldrig glömmer mig. Bland alla vitklädda rockar.
En morgondag som borde försvunnit. Ett hjärta, jag trodde jag vunnit.






Du ska iväg ett tag, en evighet, ett liv. & jag kanske aldrig får se dig mer.

Jag bär det förvandlade ansiktet
masken.





Fri vers av Clara Blom
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-22 14:07



Bookmark and Share


  Nathalia
Gillar. Känslan hänger kvar en stund efter man läst den. :-)
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom