Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig inatt

jag drömde om dig inatt, du gick bredvid mig i tunneln & hade en färgglad jacka på dig, inte alls din stil,
du hade kortare hår än innan & en mössa på dig,
dina kotiga kindben & det dova ljuset gav ditt ansikte markanta skuggor
& vi undvek varandras blickar fast det enda vi ville
var att se på varandra & försäkra oss om att det var vi,
alltid skulle vara vi,
vi visste ju mer än de andra.

så ibland kan jag ångra att jag släppte dig,
du var ju något utöver det vanliga & det vet du att jag stod för,
trots att du inte tillät mig att älska dig mer
än måttligt.




Fri vers av Clara Blom
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-28 20:30



Bookmark and Share


  Nathalia
Väldigt finstämd diktning. Tyckte mycket om den.
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom