Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömmer

Jag önskar dig den bästa av lycka. Sen spolar vi ner barndomen i toaletten bara för att se den hånlé tillbaka åt oss i badrumsspegeln.

Jag vet ingenting om dig, men jag har känt, ja jag har känt på ditt lidande. Hur det slingrat sig strypgrepp om ditt hjärta. Pressar ut, pressar fram, var ändå litet léende ut hur dina läppar. & jag drömmer ibland, om lycka mellan dig och mig. För rent ärligt, så är det inte lätt att vara tonårstjej.

Sakta droppar sekunderna ner i halsen och jag kräks RETIRERA, RETIRERA! Sen drar du skämt om barn som blivit tappade, men jag tror att det va mig du medvetet kastade. & jävlar i helvete vilken smäll! När väggen tog emot med öppna armar.

Jag har hört att efterfrågan ska va stor för både knark och sex, så vem av oss kommer klara oss bäst? När man säljer allt man har tills inget finns kvar. Jävlar i helvete, så står man där ensam och bedragen. kroppen mins det hjärnan förtränger, "så jag undrar vem av oss som får en hjärtattack?
Tack, tack för den! Sen finns inget efteråt, inget bättre sen. Sen är det punkt och slut, jag tycker det ser lite tungt ut."

Du är starkare än dom. Du känner nästan... Inget alls. Jag ska berätta: En saga om seger. Så du aldrig glömmer mig. Bland alla vitklädda rockar. Fram träder människan för sin kropp för sitt ansikte.

Jag glömmer väl mig, vem jag var, vem jag är & vad jag står för.




Fri vers av Clara Blom
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom