Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgondag

Går det att titta men inget säga?
En morgondag

som

borde försvunnit (försvinn med dig)

tills jag vet vart jag ska gå.
"De var en gång.." Jag önskar att du berättade för mig. En saga om seger



En darrande röst på två ben
på väg.. (på båt på buss på spår)
på väg till skolan
Det var en gång någon, men var någonstans?
Kommer morgondagen aldrig gömma sig?

nå fram till jordens yta
nå fram till sin egen jord



Jag vet
Du precis
som mig, är en väntande resenär.

Till något som fyller livet




Fri vers av Clara Blom
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-19 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom