Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer

Drömmer.
dig som mitt sinnesbehag
dunkar som mina hjärtslag
och lilla jag, som drömmer om lilla jag
som tar var ett misstag
syns lika mycket som ett mellanslag
litet och osynligt, inte speciellt mycket till behag
som ett litet utslag
försvinner vid nästa morgondag

drömmer om dina drömmar
hur dom bara strömmar
du är inte jämförbar
men inte heller anträffbar
mitt lilla praktexemplar
dig e det någon annan som har.




Fri vers av Clara Blom
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-16 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom