Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Kaja (Corvus monedula)




Konstig Fågel

~*~

Jag matade en kajunge med pincett, som satt utanför och skrek i buskarna
med sina föräldrars varningsrop utifrån hagen

gav den bitar av en nybakt bulle doppad i vatten
och tudelade vindruvor

han tänkte nog att jag var en konstig fågel
medans han åt där förnöjt bland blommorna

LPWJ 16/06/11

 

Länk:

Rimhaiku ~ Kajor




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-16 15:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härligt... Jag gillar Kajor...

De är coola...
2011-06-24

  Linda CH VIP
Ömsint om den lilla fågeln. Han såg dig kanske som sin Kajaplastmamma? :))
2011-06-17

    Vico
Vilken söt text! :)
2011-06-16

    ej medlem längre
De kan vara riktigt sociala dessa fåglar!
2011-06-16

    ej medlem längre
Med hjärtat på rätta stället
2011-06-16

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig och underbar text.
2011-06-16

    ej medlem längre
Gulligt om den hungriga kajan..
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP