Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra hjärtan-till minne av Olof Palme

"Därför är jag deomkratisk socialist"

Så sa en stor man en gång i tiden,
den tiden är förbi,
men ej minnet av dig.

Du fanns i våra hjärtan då,
å du finns i våra hjärtan nu.

Även fast att du tyvärr ej får vila i frid,
så finns du i våra tankar.

Denna stora man var Olof Palme,
och det är med stor sorg som jag läser dagens Aftonbladet,
din grav har åter igen blivit vandaliserad,
i tanken står jag vid din grav med ett stort fång med dom vackraste
rosorna som världen nånsin har skådat,

Dom speglar all den skönhet, storhet och medmännsklighet som du representerade.

R.I.P Olof Palme




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-16 23:42



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Ja en hyllning till denne socialdemokrat. En människa vi aldrig glömmer.
2012-04-23

  thyra
Tack för din text!
2012-02-29

  Glömmaren
Han var en fin man!
2012-02-29

    ej medlem längre
Åh tack för denna!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia