Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kallblodande brudens hämnd



Var jag än går ser jag hennes ansikte
i varje flicka i varje lyktstolpe
röster som viskar att vi har ouppklarade affärer du och jag

Vad du gjorde mot mig spelar inte längre någon roll
det är principen att dina föräldrar borde ha uppfostrat dig bättre
att du ska lida som jag gjorde och du ska
betala helt enkelt

Jag kan stå för svars för mina handlingar framför Gud sen
problemet kommer inte försvinna förrän du gör det
förrän jag slipper se ditt motbjudande ansikte
runt varje gathörn för att jag vet att dina ögon
är stängda för länge sedan och kommer alltid att vara det

Det har sitt pris

att krossa hjärtat

på en kallblodig mördare


Jag vet
att jag inte kan få frid att vandra denna planet så
länge du fortfarande gör det
jag kan inte tåla att mina barn ska få växa upp i samma land som du

Du sprider en pest över hela Sverige
Uppsala stinker av din närvaro
Min själ kan inte få ro
förrän din är i helvetet
och människan

är ett enda stort ego

och jag

kommer att sätta mina behov först

Jag sitter bara och väntar
Lilla flicka jag väntar bara på att du ska tro
att det har blivit bra

Men när jag väl har dig så kommer du att förstå
Lilla hora
Det blev aldrig bra

Jag ljuger för bra




Fri vers av Citrusblomma
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-17 02:55



Bookmark and Share


  dead_prez
Det har sitt pris

att krossa hjärtat

på en kallblodig mördare





kanske trycker det på en t-shirt.
2011-10-31

  dead_prez
stenhårt. diamanthårt. jävligt bra.
2011-10-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
hämndens ljuva stämma,
när den kommer från en tjej

ekar allsmäktighetens gudinna
man dyrkar
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma