Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev för att dö smal




Hon viskar sina slingrande ord i mörkret
ber om förlåtelse, återförening

när ingenting utom benen spelar någon roll
när vågen är den enda som talar sanning
tappade greppet för länge sedan

Se på min hud
se på mig
lämna rosor vid min grav säg att ni
kommer att minnas mig

Ana är alltid mäktigast hon kan få vad hon vill ha
Ett liv anpassat efter en anorektiker
ett tomt rum och en tom kyl

Säg att ni
kommer och hälsar på min grav
prata en stund med mig
när maten inte längre kan störa vår passion

Skicka upp några bakverk till mig
Kanske i himlen
så får jag äta

Säg att ni kommer att minnas mig som den jag var
inte det jag blev




Fri vers av Citrusblomma
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-17 03:14



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Du skriver alltid lika innerligt!
Gillar framförallt avslutningen
och
"när vågen är den enda som talar sanning"
- så sant <3
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma