Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanny




låt oss ha lite kul

fanny fanny

om du vill ha mig

så blir jag glad

undrar hur många som står på rad

mitt inne i stan

sälja kläder till barn




Fri vers av Christine Sabel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel