Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland kan jag kolla mig i spegeln
och se en helt främmande person,
lite som en instängd klon.

Ibland känns det som om
jag har tappat det fullständigt.

Ibland kan jag kolla mig i spegeln
och se världens snyggaste jävla person,
inte i närheten av en instängd klon.

Ibland känns det som om
jag har världens starkaste grepp.

Ibland kan jag rannsaka mig själv
och hitta jävligt mycket brister,
lite som ett personligt register.

Ibland känns det som om
jag blev tappad som liten.

Ibland kan jag rannsaka mig själv
och inte hitta ett enda fel,
jag är inte halv, jag är hel.

Ibland känns det som om
mitt namn borde stå under perfekt i NE.


Ibland, ibland, ibland, ibland, ibland etc.




Bunden vers (Rim) av zacke :]
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld