Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dorian Gray, grym film!


Dorian Gray

Så jävla fager men ack så ond,
klär av dig med blicken,
suger in den himmelska röken
för att uppleva kicken.

För evigt ung,
själen fångad,
svart, skön ren ondska.

Jag lever på bakgator,
alla är memorerade,
dricker gin,
knullar prostituerade.

För evigt vacker,
ångrar jag mig?,
svart ångest.

Vill ha tillbaka mitt liv,
vill älska igen,
men dom känner min ondska,
jag har det på känn.

Likmaskar,
ålder,
fulhet,
allt är fångat.

Jag tog mitt liv när jag
färglade min själ.

Livet är vackert,
men jag är också ond.




Bunden vers (Rim) av zacke :]
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld