Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten vers för mina vänner som gifter sig idag


Brudparet Bengt Doris

Idag idag knyter Bengt Och Doris våra kära vänner hymens band
på frälsningsarme.n Ystad längst i söder i vårt långa land,

i deras hjärtan sjunger små fåglar en serenad

små solglitter dansar på livets våg
till små kära makar de vigas av Irene här
idag,

för gud har dukat deras lyckas äng med blommor
och med blad,

och i deras hjärtan små fåglar sjunger
för dom för oss så kära på livets promenad
i sol och ljus en solkatt dansar den är aldrig
ledsen nej som fågeln alltid glad.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 879 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-18 12:12



Bookmark and Share


  walborg
Bilken glädje för brudparet att få sig tillskriven denna varma hyllning.
2011-06-26

  Linda CH VIP
En fin bröllopsvers från en generös vän. En glädjens dag full av kärlek och hopp beskriver du här.
2011-06-25

  Bibbi VIP
En ljuvlig hyllning!
2011-06-23

    Bodil Sandberg
Kära aolisen en finare varmare och mera glittrande hyllning och tillägnan på färden tillsammans kunde dom inte få!! underbart!!
2011-06-20

  Maria T
Så vackert.
Nu dansar solglittret
för Bengt och Doris
2011-06-19

    ADI Nehlin
vackert, vackert..
2011-06-19

  Rosen VIP
vilka vackra ord du ger dem på deras stora dag...
2011-06-18

  Lena Själsöga Keijser
ljusvingar skänker du dem
2011-06-18

    ej medlem längre
Så fin dikt du gav dem och dessutom en solkatt att ta fram när vardagen synes grå!
2011-06-18

    ej medlem längre
Vacker hyllning till de lyckliga tu!
2011-06-18

    ej medlem längre
var väl en hiyllning som heter duga
2011-06-18

  Mats Henricson
Den fina hyllningen ska de buga och niga djupt inför !
2011-06-18

    Ken Cassel
En jättefin hyllning till bröllopsparet ifrån dig, aol
Men istället för långa land så skulle jag vilja att det stod
avlånga land
:)

Med vänliga hälsningar

Ken
2011-06-18

  anits VIP
En mycket vackert hyllning till brudparet
så positiv och ödmjukt
2011-06-18

  "Silver" VIP
Varmt och vackert. Solkatten blir en symbol för glädjen i denna speciella dag.
2011-06-18

  Eaglemountains VIP
En mycket vacker hyllning till brudparet, tack för att Du delade med Dig ...

"för gud har dukat deras lyckas äng med blommor
och med blad,

och i deras hjärtan små fåglar sjunger
för dom för oss så kära på livets promenad
i sol och ljus en solkatt dansar den är aldrig
ledsen nej som fågeln alltid glad."
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol