Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsekvens

 

Varat

~~*~~

Utan riktning
eller form

~~*~~

Vinden bär

~~*~~

likt rasslande
höstlöv

~~*~~

runt livets 
vindlande labyrinter

~~*~~

Än glöder
solen

~~*~~

i hjärtats
alla brinnande
färger

~~* ~~

Kärlek

~~*~~

Än slocknar
blicken

~~*~~

och murar växer
fram

~~*~~

när hjärtan sargas
och blöder

~~* ~~

Stigen följer
hoppets drömda
bana

~~*~~

till domens
vägskäl

~~*~~

vid den lilla
spegelblanka tjärnen
i gläntan

~~*~~

Val

~~*~~

Möjliga stigar
i vishetens
skog

~~*~~

där dörrar
öppnas

~~*~~

men inga leder
tillbaka

~~*~~

Frihet

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 516 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-18 21:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar din dikt...Drömsekvens.. :)

Mycket vacker..
2011-06-24

  Linda CH VIP
Dina ord finner vägen rakt in i mina sinnen och slår rot i mitt hjärta. Gillar!
2011-06-22

  Valdemar Anders
Mycket fin text.. Bra!
2011-06-20

  Ingela Svenson VIP
Dina ord är vackra och drömlika!
2011-06-18

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket känsligt och vackert skrivet.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga