Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag är beroende Beroende av symboler som snurrar


Beroende



Ja jag är beroende
Beroende av symboler som snurrar

För in en hundralapp
i maskin

Blir det lycka och välfärd
Denna gång

Med magiska fingertoppar
rör jag vid skärmen
symbolerna stannar

I trance på stol
Sitter jag där

Med Musik

Punkmusik
i lurarna

Njutningsfullt

Känner magin
i
fingertopparna

Symbolerna ger mig
Bonus

Ett beroende som
sätter
förhållande
och
liv
på spel

Med magiska fingertoppar
stannar symbolerna
än
en gång

Satsa
en gång till

kronofogden
bankar på
din dörr





Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 573 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-18 21:19



Bookmark and Share


    Silverbjer
Ny favorit! Den här speglar verkligen hur ett avbrott i skrivandet kan utvecklas till något positivt i din egen utveckling. Den här berör på djupet.. <3
2011-06-21

  queenia
... dina ord speglar verkligheten! Starka ord!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko